Sommarvikarier till Funktionshinders Gruppboende och Daglig Verksamhet

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vill du göra skillnad och skapa livskvalitet för andra människor? Då passar du hos oss!

Vi har påbörjat vår sommarrekrytering och söker kollegor till våra gruppbostäder, dagliga verksamheter och servicebostäder. Vi söker dig som vill arbeta på schema dag/kväll med sovande jour eller vaken nattjänstgöring varannan helg under vecka 24–34.

Hos oss anställs du som stödassistent/stödbiträde och kan jobba på någon av våra 35 verksamheter. Här arbetar du med vuxna personer med någon form av funktionsvariation, antingen i deras hem eller på deras dagliga sysselsättning. LSS verksamheterna utgår från individens personliga beslut om beviljad LSS-insats. 

Vi ser det som meriterande med relevant arbetslivserfarenhet men det är inget krav. Däremot måste du vilja göra skillnad och skapa en god livskvalité för andra människor. För att du ska få en bra och trygg start på din nya arbetsplats hos oss genomgår du en introduktion.

Våra verksamheter bedrivs dygnet runt årets alla dagar. Ob- och semesterersättning tillkommer din givna timlön. Trivs du hos oss finns det stor möjlighet att jobba kvar efter sommaren.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag.

Dina arbetsuppgifter innebär att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov. Den enskildes vardag med sysslor såsom städ, tvätt, matlagning, inköp, fritidsaktiviteter, promenader etc. är en självklar del i ditt arbete att hjälpa till med på ett motiverande och pedagogiskt sätt. Du utgår ifrån individens behov, vilja och önskningar samt tar tillvara på de resurser och förmågor varje individ har. 

Som kollega på våra verksamheter kommer du att ingå i en engagerad personalgrupp. Vi arbetar med 37-timmars vecka som heltidsmått och erbjuder friskvårdbidrag, personal- och krisstöd samt gratis kaffe och te.

Kvalifikationer

Krav:

Du skall vara minst 18 år. Du skall ha en god psykisk och fysisk kondition, ett lågaffektivt bemötande och ett pedagogiskt förhållningssätt. Kunskap kring AKK förväntas då detta är en del i ditt dagliga arbete. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi vill att du har ett professionellt bemötande.

I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Då dator används som ett arbetsredskap behöver du ha god datorvana. 

Du kommer innan ditt sommarvikariat gå en läkemedelsutbildning för att ges delegation, denna måste du bli godkänd på. Du får introduktion och eventuellt erbjudande att börja jobba på timmar redan innan sommaren.

Meriterande:

Erfarenhet av arbete mot Funktionshinder eller annan erfarenhet inom omsorg. Vi värdesätter att du är positiv, ansvarstagande och flexibel. Vi vill också att du har stor empatisk förmåga, är lyhörd och har lätt för att kommunicera.

B-Körkort är önskvärt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: