SYV på Mimers Hus Gymnasium, Kungälv

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Mimers Hus gymnasium invigdes 2004 och är en attraktiv gymnasieskola belägen i centrala Kungälv med filialer för BA och FT i Rollsbo industriområde. På skolan går idag ca 1600 elever fördelade på tretton nationella program, såväl yrkesförberedande som studieförberedande och introduktionsprogram. På skolan arbetar ca 170 personal som kännetecknas av ett stort engagemang och hög kompetens. Vår målsättning och fokus är att alla ska lyckas. Skolan erbjuder bl.a. idrottsprofil inom samtliga program och UF inom flertalet. 

Arbetsuppgifter

På Mimers Hus arbetar fyra studie och yrkesvägledare. Vi behöver nu en SYV på vikariat under höstterminen för Bygg och anläggning, El och Energiprogrammet samt fordonsprogrammet. 

Kvalifikationer

Högskoleutbildning krävs och SYV-utbildning är meriterande. Det är också meriterande om du arbetar som SYV eller tidigare gjort detta. Goda kunskaper om utbildningssystemet samt arbetsmarknaden är en förutsättning för att kunna klara arbetet.

Då arbetet innebär mycket kontakter av olika slag är god förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift viktigt. Vi söker en person som kan arbeta självständigt men som även kan samarbeta med kollegor, lärare och elever.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: