Skoladministratör till förskolan

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi söker nu en skoladministratör till verksamhetsområde förskola. Förskolans administratörer är idag placerade i stadshuset för att gemensamt stödja rektorer och enhetschef för pedagogisk omsorg administrativt.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en viktig samarbetspartner för rektorerna när det gäller tex hantering av fakturor, personalrapportering, inköp samt verksamhetens övriga rutiner. I uppdraget ingår arbete i IT-system för barn-, personal-, inköp och ekonomiadministration

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom tex förvaltning, administration eller ekonomi. Erfarenhet av skoladministration inom förskolan är meriterande.

Det är viktigt för dig att ge god service, du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du slutför arbetsuppgifter i tid och har god förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift.

Du har mycket god datorvana och vi ser gärna att du har erfarenhet av verksamhetssystem inom personalrapportering, inköp, fakturahantering och barn/elevrelaterade system.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet
Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: