Timvikarie till Personlig assistans

Arbetsplatsbeskrivning

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Söker du ett varierande, meningsfullt och utvecklande arbete? Vi söker en timvikarie inom personlig assistans. Du kommer huvudsakligen att arbeta hemma hos två brukare som har intellektuell funktionsnedsättning och autism.

Arbetsbeskrivning

Som personlig assistent ger du den assistentberättigade stöd i allt från fritidsaktiviteter till personlig omvårdnad. Med lyhördhet och omsorg stödjer du brukaren i vardagen och medverkar till goda levnadsvillkor och en meningsfull fritid utifrån brukarens behov och önskemål. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och förmågan att skapa goda relationer. Alternativ kommunikation används som kommunikation med brukarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor, som har ett professionellt bemötande, är lyhörd, ansvarstagande och utför ditt uppdrag med brukaren i fokus. Utöver det är du flexibel och har förmågan att ta egna initiativ och arbetar strukturerat. Du har även lätt för att samarbeta.

Då en stor del av arbetsuppgifterna handlar om att kommunicera och dokumentera, krävs goda kunskaper i svenska språket, både gällande tal och skrift.

Om du är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans är det meriterande men inte något krav.

Du bör ha erfarenhet av utvecklingsstörning och autism.
Körkort är meriterande.
Tecken som stöd är meriterande.Övrigt
Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad Dag, kväll, sovande jour samt helgarbete.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: