Undersköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Tillsammans är vi fler än 3 000 medarbetare som arbetar för att göra Kungälv till en bra kommun att bo i, arbeta i och besöka. Vi är en värderingsstyrd arbetsplats med brukarfokus, helhet och lärande som våra kärnvärden. Vårt arbete kommer alltid att behövas och vara viktigt! Läs gärna mer om oss på www.kungalv.se

Att arbeta på boende är ett roligt, varierande och utvecklande arbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra ett viktigt arbete, som har stor betydelse för dem vi är här för. Det gör du i den enskildes vardag, men också genom olika aktiviteter och i umgänge med andra.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar salutogent med det friska i fokus och är måna om den enskildes rätt till delaktighet. Just nu gör vi en extra satsning på detta genom att införa den nya metoden Individens Behov I Centrum. (Mer om IBIC hittar du här). Hos oss kommer du arbeta som kontaktpersonal och kommer i de fallen ha den enskilda i ett särskilt fokus.

För att skapa teamkänsla månar vi om ett tätt samarbete med hemsjukvårdens rehab- och sjukvårdsenhet. Praktiskt innebär det kontinuerliga teamträffar och att du utför arbetsuppgifter efter delegering från legitimerad personal. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i arbetet genom att arbeta med fördjupade ansvarsområden t.ex. Social dokumentation, kost eller som hälsoinspiratör. Arbetet innebär dag, - kväll- och helgtjänstgöring, och du har möjlighet att påverka dina egna arbetstider i Time Care Planering. Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Om du
 tycker det är viktigt och roligt med ett gott bemötande gentemot den enskilde, men också i samarbete med kollegor och övriga yrkesgrupper du samverkar med
 är ansvarstagande, lugn och lösningsfokuserad
 är mån om kvalitet och tycker det är roligt att arbeta serviceinriktat
 vill trivas på ditt arbete och sprida den känslan till dem vi är till för
 vill arbeta hälsofrämjande och bevara det friska
 har ett genuint intresse för människor och vill ha ett meningsfullt arbete
 vill arbeta inom vård och omsorgsboende
vill vi att du kommer och arbetar hos oss!

I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Då dator används som ett arbetsredskap behöver du ha god datorvana.
Arbetet i vården kräver att du har en god fysisk och psykisk förmåga.
Det är bra om du är utbildad undersköterska eller har likvärdig kompetens.
Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och funktionshinder eller liknande arbete är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: