Undersköterska till demensteam

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi erbjuder nu ett antal engagerade undersköterskor ett nytt och spännande uppdrag som innebär att vara med och forma framtidens demensteam i Kungälv! Vi är inne i en spännande omorganisation med fokus på ombudsroller, fortbildning enligt Äldreomsorgslyftet och välfärdsteknik. Vi söker nu ett antal undersköterskor till demensteam som skall starta hösten 2022. Demensteam är hemtjänst som riktar sig till personer med demensdiagnos.

Verksamheten ska utgöra ett stöd för ett meningsfullt liv där brukarna ska kunna leva under trygga förhållanden, byggt på respekt för självbestämmande och integritet.

Tillsammans med dina kollegor är du en nyckelperson i nätverket runt brukarna. Som undersköterska motiverar och stimulerar du brukarna utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål varför arbetsuppgifterna varierar. Du får ta del av många personers livssituationer vilket kan vara både intressant och utmanande. I arbetsgruppen arbetar du tillsammans med andra personer och professioner.
 
Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara kontaktpersonal, planera, genomföra, dokumentera i Treserva samt följa upp men även att utföra hälso- och sjukvårdande insatser delegerade från sjuksköterska.

Vi arbetar enligt den nationella värdegrunden och har ett salutogent synsätt som är grunden i personcentrerad vård och omsorg. Vi utgår därmed från ett hälsofrämjande förhållningssätt vilket bland annat innebär att tillvarata individens resurser. Brukarna ska ha ett meningsfullt liv där de är delaktiga och har inflytande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en spännande miljö, där du kan göra skillnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, flerårig erfarenhet av arbete inom demens och erfarenhet att arbeta utifrån ett individanpassat förhållningssätt. Meriterade är om du har en specialistundersköterskeutbildning inom demens.

Du ska vara intresserad av att arbeta med utveckling och förändring, ha god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt kunna arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorvana är ett krav.

Viktigt är att du har en positiv människosyn, ett stort engagemang, ansvarskänsla och sätter brukarna individuella behov i fokus. Vi söker dig som tror på alla människors lika värde och rättigheter. Är du dessutom en person som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra så ser vi att det här är ett uppdrag för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Körkort är ett krav.

Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: