Vill du arbeta på Trygghetslarmet natt? Nu söker vi personal!

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi är just nu inne i en spännande omorganisation med fokus på ombudsroller, fortbildning enligt Äldreomsorgslyftet och välfärdsteknik. Vårt mål är att skapa moderna och värdeskapande arbetsplatser för att möta de utmaningar vi står inför. Verksamheten ska utgöra ett stöd för ett meningsfullt liv där brukarna ska kunna leva under trygga förhållanden, byggt på respekt för självbestämmande och integritet.

Arbetsuppgifter

Som anställd på Trygghetslarmet natt kommer du att genomföra planerade besök och svara på akuta larm samt åtgärda de olika situationer som kan uppstå hemma hos den enskilde. Du kommer att möta många nya människor och får vara beredd på oförutsedda händelser vilket innebär att det är viktigt med ett bra och professionellt bemötande. I dina arbetsuppgifter ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Din arbetsplats kommer att vara omsorgstagarens hem, vilket innebär att du måste ta hänsyn till varje persons integritet. Du arbetar både självständigt och i team och har tillgång till bil för att snabbt kunna åka mellan olika delar av området.

Vi arbetar enligt den nationella värdegrunden och har ett salutogent synsätt som är grunden i personcentrerad vård och omsorg. Vi utgår därmed från ett hälsofrämjande förhållningssätt vilket bland annat innebär att tillvarata individens resurser och se till det friska hos varje brukare. Brukarna ska ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och har inflytande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en spännande miljö, där du kan göra skillnad. Arbetstiden är förlagd till natt och därför krävs det att du känner dig bekväm med att röra dig ute i Kungälv på egen hand nattetid.

Du kommer utgå från vår gemensamma lokal och arbetar på schema med tjänstgöring varannan helg.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av yrket.
  • Du ska ha B-körkort och god körvana.
  • Du ska vara intresserad av att arbeta med utveckling och förändring, ha god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt kunna arbeta självständigt.
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorvana är ett krav.

Viktigt är att du har en positiv människosyn, ett stort engagemang, ansvarskänsla och sätter brukarnas individuella behov i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: