Korttidsenheten söker månadsvikarie

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Vi söker omgående en månadsvikarie till vår korttidsenhet som sträcker sig till och med 31/12- 2023. 

Om arbetsplatsen

Vi söker nu undersköterskor till korttidsenheten för äldre i sektor Trygghet och Stöd. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet! Vi vill att du skall ha ett salutogent synsätt och ett genuint intresse för att arbeta med att den enskilde ska kunna återta, bibehålla och/eller förbättra funktioner i den dagliga livsföringen men även med att tillfälligt avlösa den närstående i hans/ hennes omvårdnadsroll.

Vi har 19 korttidsplatser inkl. växelvård, fördelat på somatik och demens. Detta innebär en snabb och omväxlande miljö och ett nära samarbete med både sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att utifrån den enskildes förutsättningar tillgodose behov av omsorg och rehabilitering där vanliga arbetsuppgifter är stöd i vardagen, hjälp med personlig omvårdnad, stimulering och aktiviteter, dokumentation, planering, tvätt och att åtgärda larm. Du utför även sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska.

Den individuella genomförandeplanen är en viktig grund i kartläggningen av vilka insatser som den enskilde behöver stöd med för att återgå till ett så självständigt och oberoende liv som möjligt. Genomförandeplanen är en del i vårt kvalitetsarbete.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt yrke med mycket samarbete och stort eget ansvar. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Du har möjlighet att påverka din arbetstid, utifrån verksamhetens behov, genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering. Vi arbetar med olika IT stöd dels för dokumentation, schemaläggning, självservice i Wisma mm. För att klara detta behöver du ha en god datorvana.

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av vård och omsorgsarbete 
 • Du vet hur du skapar goda relationer och är närvarande i varje möte, även i stressiga situationer.
 • Som person är du trygg i dig själv för att kunna bemöta de olika brukarnas personligheter och behov, gärna med en portion humor.
 • I tidigare uppgifter har du visat att du kan motivera andra och ta fram olika personens styrkor.
 • Vidare är du lyhörd för att kunna läsa av och tolka olika brukares signaler.
 • Du trivs med och har en förmåga att hantera olika situationer och hitta lösningar på uppkomna problem.
 • När du arbetar märks det att du är engagerad i det du gör och att du känner arbetsglädje.
 • Eftersom arbetet delvis är fysiskt tungt behöver du ha god fysik.
 • Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorvana.

De är meriterande om du...

 • Är utbildad undersköterska 
 • Har vidareutbildning eller yrkeserfarenhet inom demens/palliativ vård eller psykatri 
 • Har erfarenhet av att arbeta i Treservera och/eller BPSD

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Välkommen att lägga in din ansökan tillsammans med CV och personligt brev. 

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: