Vi söker personal till ett särskilt uppdrag på vårt boende i Kärna

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Välkommen till Kungälvs kommuns vård- och omsorgsboende!

Här tar alla ett gemensamt ansvar för verksamhetens utveckling och framgång, oavsett roll och erfarenhet. Vi känner stolthet över det viktiga arbetet vi utför för Kungälv kommuns invånare som är i behov av vårt stöd och vägledning i vardagen. Hos oss får du garanterat ett jobb som är både roligt och stimulerande. Vi strävar efter att arbeta med hela människan, hitta innovativa lösningar och att ständigt bli bättre för att kunna möta dagens och morgondagens utmaningar. Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Just nu söker vi personal till ett särskilt uppdrag på Kärna äldreboende. Tjänsten är för en vårdtagare som behöver hjälp och stöd med all vård- och omsorg. Vi söker personal som kan jobba dag/kväll samt helg.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar all hjälp och stöd i vardagen. Du kommer att utföra mycket medicinska insatser och för detta kommer det att ges utbildning. Det kommer vara nära samarbete med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut samt övrig sjukvård vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig erfarenhet/utbildning.

Du har goda datakunskaper samt kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Du ska vara intresserad av att arbeta med människor, ha ett professionellt bemötande, vara lyhörd, ansvarstagande och utför ditt uppdrag utifrån att aktuell person är i centrum och i fokus. Utöver det är du flexibel och har förmågan att ta egna initiativ, arbeta strukturerat och följa fattade beslut samt har lätt för att samarbeta och samverka både i mindre och större sammanhang.

För att lyckas i arbetet bör du ha god samarbetsförmåga, arbeta kvalitetsmedvetet samt skapa förtroendefulla relationer. Som person är du empatisk, flexibel, självgående och ansvarsfull.

Meriterande:

 • Det är meriterande om du har en formell undersköterskeutbildning eller annan utbildning inom vård och omsorg
 • Tidigare arbetat som personlig assistent
 • Har liknade erfarenheter av handhavande med diverse maskiner enligt givna medicinska insatser
 • Körkort är önskvärt

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och bemötande.

Vi erbjuder dig:

 • Heltidstjänst, det vill säga 37 timmars vecka
 • Goda möjligheter till vidareutbildning och karriärutveckling
 • Välfärdsteknik
 • Sunt arbetsliv
 • Friskvårdsbidrag
 • Personal- och krisstöd
 • Gratis kaffe och te
 • Ersättning för nikotinhjälpmedel

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av ditt BankID.
Innan eventuell anställning kräver vi att giltigt identitetskort där medborgarskap framgår samt giltigt arbetstillstånd uppvisas.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: