Anläggningsarbetare till Kungälvs kommun sökes

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Här ges möjlighet till ett fritt och varierande arbete där du får arbeta ihop med ett gott gäng för Kungälvs kommuns invånares bästa med utgångspunkt och bas centralt i Kungälv. Vi verkar i hela Kungälvs kommun, i centralorten likväl som ute i "satelliterna" Marstrand, Kode, Diseröd, Kärna m.m.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter som förekommer är en hel del VA-arbete, framför allt underhåll av befintligt
ledningsnät, men även nyproduktion, drift och underhåll på gata och väg med allt vad det innebär med kantsten, brunnar, skyltar, räcken m.m. Även finplanering förekommer med platt- och stensättning, grässådd etc.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en anläggarutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt minst två års erfarenhet av anläggningsarbete.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt b-körkort är ett krav. Även Enklare IT-kunskap är ett krav, bland annat i Officepaketet, tidredovisning och ärendehantering.

Det är meriterande om du har:
• C-kort
• Hjullastarkort
• Motorsåg-/röjsågskort
• Arbete på väg
• Erfarenhet av VA-arbete

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Omfattning: 100 %
Tillträde:

Ansökan

Ansök senast: