Vårdbiträden på vikariat sökes till hemtjänsten

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi erbjuder nu ett antal engagerade vårdbiträden ett nytt och spännande uppdrag som innebär att vara med och forma framtidens hemtjänst i Kungälv!

Vi är inne i en spännande omorganisation med fokus på ombudsroller, fortbildning enligt Äldreomsorgslyftet och välfärdsteknik. Vårt mål är att skapa moderna och värdeskapande hemtjänstcentraler för att möta de utmaningar vi står inför. Vi söker nu ett antal vårdbiträden på vikariat till våra hemtjänstcentraler.

Verksamheten ska utgöra ett stöd för ett meningsfullt liv där brukarna ska kunna leva under trygga förhållanden, byggt på respekt för självbestämmande och integritet.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor är du en nyckelperson i nätverket runt brukarna. Som vårdbiträde motiverar och stimulerar du brukarna utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål varför arbetsuppgifterna varierar. Du får ta del av många personers livssituationer vilket kan vara både intressant och utmanande. I arbetsgruppen arbetar du tillsammans med andra personer och professioner. I arbetsuppgifterna ingår förutom utförandet av omvårdnads- och serviceinsatser, bland annat att dokumentera i Treserva och utföra hälso- och sjukvårdande insatser delegerade från sjuksköterska.

Vi arbetar enligt den nationella värdegrunden och har ett salutogent synsätt som är grunden i personcentrerad vård och omsorg. Vi utgår därmed från ett hälsofrämjande förhållningssätt vilket bland annat innebär att tillvarata individens resurser och se till det friska hos varje brukare. Brukarna ska ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och har inflytande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en spännande miljö, där du kan göra skillnad.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom hemtjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från vårdyrket.
  • Du ska vara intresserad av att arbeta med utveckling och förändring, ha god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt kunna arbeta självständigt.
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och god datorvana är ett krav.
  • Viktigt är att du har en positiv människosyn, ett stort engagemang, ansvarskänsla och sätter brukarnas individuella behov i fokus.
  • I vissa områden krävs B-körkort och att du kan cykla.

Vi söker dig som tror på alla människors lika värde och rättigheter. Är du dessutom en person som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra så ser vi att det här är ett uppdrag för dig.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: