Timvikarier sökes till Trygghetslarmet natt!

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi söker nu fler timvikarier till vårt Trygghetslarm. Om du vill göra skillnad och skapa livskvalité för andra människor, då kommer du passa in hos oss!

Arbetsuppgifter

Som vikarie på Trygghetslarmet kommer du att svara på akuta larm samt åtgärda de olika situationer som kan uppstå hemma hos den enskilde under dygnets alla timmar. Du ska dokumentera enligt gällande lagstiftning och kommer möta många nya människor och behöver därför vara beredd på oförutsedda händelser.

Din arbetsplats kommer att vara omsorgstagarens hem, vilket innebär att du måste ta hänsyn till varje persons integritet. Du arbetar både självständigt och i team samt har tillgång till bil för att snabbt kunna åka mellan olika delar av Kungälvs kommun.

Vi arbetar enligt den nationella värdegrunden och har ett salutogent synsätt som är grunden i personcentrerad vård och omsorg. Vi utgår därmed från ett hälsofrämjande förhållningssätt vilket bland annat innebär att tillvarata individens resurser och se till det friska hos varje brukare. Brukarna ska ha ett meningsfullt liv, där de känner delaktighet och har inflytande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en spännande miljö, där du kan göra skillnad.

Kvalifikationer

  • Du ska vara minst 18 år.
  • Du ska ha B-körkort och god körvana.
  • Erfarenhet från vård- och omsorgsyrket.
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
  • God datorvana då dator används som ett arbetsredskap. 
  • Du främjar en god arbetsmiljö, är flexibel och bra på att samarbeta.

I arbetet krävs noggrannhet, lyhördhet och att du kan ta emot delegering av hälso- och sjukvårdsinsatser. Din personlighet är viktig för oss och vi vill att du har ett professionellt bemötande gentemot brukare, anhöriga och kollegor.

Vidare är du positiv, engagerad, prestigelös och tycker det är roligt att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet kräver att du har en god fysisk förmåga.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: