Jobba hos oss i sommar

Jobba som vikarie inom äldreomsorgen

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie inom vård- och omsorgsboenden och korttidsenheten. Dina arbetsuppgifter är att ge våra hyresgäster omsorg och stöd utifrån deras enskilda behov. Det kan vara toalettbesök och dusch, hjälp med att klä på sig, förflyttningar och måltider serverade. Du får ett arbete där du tillsammans med dina kollegor är nyckelpersonen i nätverket runt hyresgästen.

Ansökan till sommarvikarie inom vård- och omsorgsboenden

 

Jobba som vikarie inom funktionshinderverksamheten

Vi söker dig som vill jobba som vikarie inom funktionshinderverksamheten. Som stödassistent på daglig verksamhet, gruppbostad, servicebostad, korttidsvistelse och korttidstillsyn för barn och unga. Vi går löpande igenom spontanansökningar och stämmer av med kommunens behov. Vi återkommer till dig om vi hittar något passande.

Ansökan till sommarvikarie inom funktionshinder

Jobba som vikarie inom hemtjänst

Hos oss får du ett meningsfullt, socialt och omväxlande arbete där du tillsammans med engagerade kollegor kommer träffa brukarna i deras hem och vardag. Vi arbetar med planerade besök i form av omsorgs- och serviceinsatser. Exempelvis stöd och hjälp med förflyttningar och toalettbesök, dusch, hjälp med att klä på sig och att servera måltider. I arbetsuppgifterna ingår även tillsyn, avlösning och ledsagning, städ, promenad och digitala inköp.

Ansökan till sommarvikarie inom hemtjänst

 

Jobba som vikarie inom Trygghetslarmet

Vi kan erbjuda ett arbete som är både roligt och stimulerande där du tillsammans med erfarna och härliga kollegor ger våra brukare en god omsorg!

Din huvuduppgift under dagtid är att svara på och åtgärda larm som kommer in och installera larm hos nya brukare. Under natten genomför du planerade besök och åtgärdar larm som kommer in under natten. För att arbeta natt är det viktigt att du känner dig bekväm med att röra dig ensam i Kungälv nattetid.

Ansökan till sommarvikarie inom Trygghetslarmet
  Sidan uppdaterades: