Hålta familjedaghem

Hålta familjedaghem fokuserar på barnens trygghet och utveckling. Vi är tre dagbarnvårdare som har barngrupper i åldrarna 1–5 år.

Om vår verksamhet

Varje familjedaghem är unikt och sätter sin prägel utifrån dagbarnvårdarens miljö, personlighet, intressen och familjesituation. Som dagbarnvårdare arbetar vi i en trygg hemmiljö. En dag i veckan träffas vi i vår gemensamma lokal i Ytterby. Då får alla barn och vuxna en möjlighet att lära känna varandra vilket skapar trygghet i gruppen.  Vi bor alla nära naturen och tillbringar en stor del av dagen utomhus. När det är färre barn i gruppen gör vi små utflykter, till exempel till lekparker, skogen eller stranden.


Tema med sång och pyssel

Vi arbetar med olika teman, till exempel årstider, djur och traditioner baserat på sånger, pyssel och olika aktiviteter. Vi följer läroplanen och har Allmänna råd för familjedaghem som riktlinjer. Vi arbetar även med barnens språkutveckling och olika matteprojekt. Alla vi dagbarnvårdare i gruppen har lång erfarenhet av barn.

Unikum

Som förälder hos oss är det viktigt för dig att veta att vi använder oss av plattformen Unikum.
Du går in på Kungälvs kommuns hemsida, där finns skolportalen. Härifrån letar du upp Unikum och loggar in med ditt BankID. Här kan du följa ditt barns utveckling och få information som gäller för ditt barn men även viktiga meddelanden som rör vår verksamhet.
Välkomna till pedagogisk verksamhet i Hålta.

Vi arbetar efter förskolans läroplan (Lpfö 18).

  Sidan uppdaterades: