Munkegärde

Munkegärde förskola är belägen i Munkegärde bostadsområde, cirka två kilometer från Kungälvs centrum. Förskolan har fyra avdelningar

Välkommen till Munkegärde förskola med våra 4 avdelningar, Glädjen och Lyckan 1-3 år samt Modet och Hoppet 3-5 år.

Vår verksamhet

Munkegärde förskola består av fyra avdelningar, Glädjen, Lyckan, Modet och Hoppet. På Munkegärde förskola samarbetar vi mellan avdelningarna och lägger stor vikt vid barns lek och sociala utveckling. Matematik, teknik, natur och språk vävs in i vardagen och i våra gruppaktiviteter. Även utevistelsen får stort utrymme i vår verksamhet.              
Viktigast av allt är att verksamheten är rolig, trygg och lärorik!

Likabehandlingsplan

Alla ska behandlas lika
Inom förskolan jobbar vi aktivt för att ingen form av mobbing, diskriminering, trakasserier eller kränkande behandling ska förekomma. Vi tar hänsyn till varandra så att den gemensamma miljön är trivsam och trygg. Kränkande behandling kan vara bland annat fysisk, verbal eller gester och minspel. Du som förälder och vi som personal har tillsammans med barnen ansvar för att vi når målet. Hur ansvaret fördelas för att verka förebyggande, när något händer och hur det följs upp finns beskrivet i vår likabehandlingsplan. Den uppdateras årligen, enligt sjätte kapitlet i Skollagen.

Här kan du läsa Munkegärdes likabehandlingsplan (pdf, öppnas i nytt fönster)

 

  Sidan uppdaterades: