Information med anledning av Corona och covid-19

Här kan du se Kungälvs kommuns beslut och åtgärder med anledning av corona/covid-19, men också länkar till bekräftad och säker information hos de olika myndigheterna. Sidorna uppdateras löpande.

""

Vaccination mot covid-19

Här kan du läsa om vad som gäller för vaccination mot covid-19.

""

Förskola och grundskola

Här publicerar vi information om vad som gäller i kommunens förskolor och skolor med anledning av covid-19. Uppdaterat 9 februari 2022.

""

Så kan vi tillsammans minska smittspridningen

Här kan du läsa om råd och rekommendationer för att minska smittspridning av covid-19.

""

Stöd till näringslivet

Coronaviruset påverkar näringslivet på flera sätt och företagare möter nu olika typer av utmaningar till följd av viruset. Här kan du som företagare se vilket stöd du kan få.

""

Så arbetar vi med vård och omsorg

Spridningen av coronaviruset och covid-19 ställer stora krav på vård- och omsorgsarbetet i Kungälvs kommun. Vi har ställt om alla våra verksamheter och anpassat dem efter den rådande situationen och myndigheternas riktlinjer.

""

Håll dig informerad

Här hittar du uppdaterad och säkerställd information från myndigheterna. Många vanliga frågor besvaras ingående på krisinformation.se och på myndigheternas webbplatser.

""

Information about covid-19 in other languages

Här samlar vi länkar till ansvariga myndigheters information om coronavirus/covid-19 på andra språk än svenska. English: Links to information about the Corona virus/covid-19 in other languages.