Årets företagare 2020 är Oscar Medtec

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Det var ett stolt syskonpar, VD Fredric Ericson och marknadschef/vice VD Linda Ericson på Oscar Medtec, grundat 1967 som tog emot priset Årets Företagare i Kungälv 2020.

Priset delas ut av Företagarna Kungälv. Fredrik och Linda blev delägare 2007 och helägare när deras far gick bort 2017.

- Att ha egna produkter man byggt upp ger en känsla och stolthet. Vi är överraskade över att få priset och är glada, stolta och ödmjuka över utmärkelsen, säger de båda.

Motiveringen lyder: Som Sveriges ledande leverantör inom sin bransch har Årets företagare 2020 tillverkat sina produkter ända sedan 1967. Årets företagare 2020 är kända för sin höga kvalité med inriktning på ergonomi och användarvänlighet. (Ergonomi betyder läran om hur arbetsredskap och arbetsmiljö påverkar människan.) Familjeföretaget är fortfarande den trygga ägaren och deras ambition är även i fortsättningen att utveckla, designa och tillverka medicinteknisk utrustning anpassad för människor. Årets Företagare Kungälvs kommun 2019 går till Oscar Medtec Fredric Ericson och Linda Ericson.

  Sidan skapades: