Åsas bageri är årets turismföretag

Årets turismföretag i Kungälv är Åsas bageri i Kareby. Priset delades ut av Södra Bohuslän Turism och Kungälvs kommun.

Motiveringen till pristagaren är: ”Det lilla bageriet med det stora hjärtat. På Åsas tar man ansvar för vår framtid – att så genomtänkt arbeta med ekologiska råvaror för att skapa sina produkter är för Åsa en självklarhet, det är det inte för alla. Att hjälpa andra i kristider, som att stötta sjukhuspersonal verkar också vara en självklarhet.

Årets turismpris tilldelas Åsas bageri just för den självklarheten som också skapar attraktiv plats att besöka och bo på, det är med stor charm man serverar sitt mathantverk. Åsas bageri är en ledstjärna för oss alla i branschen. ”

Priset delades ut av Södra Bohuslän Turisms VD Ann Haraldsson, kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner och näringslivsstrateg Jessica Waller.

Foto: Jane Östman