Delvis distansundervisning fortsätter för högstadieelever

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Efter sportlovet fortsätter årskurs 7–9 på Munkegärdeskolan, Thorildskolan och Ytterbyskolan med delvis distans- och fjärrundervisning. Beslutet gäller från den 22 februari och till och med den 5 mars.

Idag den 11 februari beslutade kommunstyrelsens ordförande att förlänga delvis distans- och fjärrundervisning för elever i årskurs 7 till 9 på Munkegärdeskolan, Thorildskolan och Ytterbyskolan. Grundsärskolan och elever som bedöms ha behov av undervisning på plats är undantagna från beslutet. Beslutet gäller från den 22 februari och till och med den 5 mars 2021 och omprövas kontinuerligt.

Alla elever har rätt till skolmåltider även vid distansundervisning och det finns en rutin för beställning och hämtning av matlådor på skolorna.

Ytterligare information om vad som gäller för eleverna på de tre skolorna kommer att skickas ut till elever och vårdnadshavare via Unikum.

  Sidan skapades: