Digitala föreläsningar för barn- och ungdomsledare

Covid-19 har inverkan på barn- och ungdomars deltagande i föreningslivet. Ledarkraft vill stötta och ge energi till alla ni barn- och ungdomsledare i Kungälvs kommun. Ledarkraft bjuder in barn- och ungdomsledare i Kungälv till tre digitala föreläsningar. Först ut är Anneli Östberg den 23 februari, sen kommer Jim Thuresson och Mia Börjesson.

Föreläsning: Ledarskap i tuffa tider med Anneli Östberg

Tillsammans kan vi hitta verktyg för att medvetandegöra och skapa nya gynnsamma beteenden. Hur har ditt ledarskap påverkats under pandemin? Att vi ledare tar hand om oss själv är viktigt för att kunna prestera som ledare. När stressen kommer – Hur gör du då? Vad är det som händer i hjärnan när vi är glada och ledsna? Går det att påverka? Vad är det som laddar din energi? Du kommer få inspiration i hur du kan förhålla dig till jobbiga känslor och tankar.

Vem är Anneli Östberg?

Anneli Östberg är idrottspsykologisk rådgivare och har gått grundutbildning i kognitiv
beteendeterapi (KBT) med inriktning mot elitidrott och arbetar med prestationspsykologi
inom idrott och näringsliv. Hon ingår i Riksidrottsförbundets team för idrottspsykologiska
rådgivare. Under åren 2005-2013 var Anneli förbundskapten för Svenska landslaget i orientering.
Anneli har en förmåga att inspirera och lyfta dig som åhörare.

Digital föreläsning den 23 februari

23 februari 2021 kl 19.00–20.15. Föreläsningen sker via Zoom och länken får man vid anmälan samt dagen innan föreläsningen. Kostnadsfritt

Vem är föreläsningen för? Ledare som brinner för barn och ungdomars bästa i Kungälvs kommun.
Håll utkik! Under våren är även Jim Thuresson och Mia Börjesson inbjudna som föreläsare.

Anmäl dig den senast 19 februari till Lennart Hallgren, Lennart.Hallgren@rfsisu.se.

Om Ledarkraft

Initiativet till Ledarkraft växte fram ur en samverkansgrupp med representanter från Kungälvs kommun, RF/SISU och Prové i spåren av Covid-19. Detta för att stötta och ge energi till våra viktiga ledare som brinner för barn och ungdomars bästa i Kungälvs kommun.