Energirådgivning i samarbete med Göteborgs stad

Kommunens energirådgivning kommer från och med den första september att skötas i samarbete med Göteborgs stad. Flera andra kommuner har valt att göra likadant och på det viset får kommuninvånarna tillgång till fler rådgivare än idag.

-I Göteborg jobbar fyra personer med energi- och klimatrådgivning. De har dessutom kunskaper på flera olika områden. Det här ökar tillgängligheten och kvaliteten på rådgivningen, säger Fredric Arpfjord verksamhetschef på samhälle och utvecklingssektorn i Kungälvs kommun med ansvar för de här frågorna.

Läs mer om vår energirådgivning här. Där finns redan nu en länk till Göteborgs energirådgivning som alltså tar över ansvaret den första september 2022.

Kungälvs kommun samarbetar sen tidigare med Göteborgs kommun om konsumentrådgivningen.