Gratis webbföreläsning om spelberoende

Hur tar man sig ur ett spelberoende och vad säger den senaste forskningen? Detta och mycket mer får du veta den 26 maj när Kungälvs kommun anordnar en webbföreläsning om spelberoende.

Den 26 maj klockan 18.00 anordnar Kungälvs kommun en gratis webbföreläsning om spelberoende tillsammans med Sportfront och Spelberoendes förening Göteborg. Du får veta mer om hur det är att leva med spelmissbruk och ta sig ur det, samt kunskap om vad spelberoende är och nya forskningsrön.

Föreläsare är Jimmy Nilsson, rådgivare och ordförande på Spelberoendes förening Göteborg samt Mia Ericson, professor i beroendemedicin vid Göteborgs universitet och styrelseledamot i Sportfront.  Föreläsningen sänds live på Kungälvs kommuns webbsida: www.kungalv.se/spelberoende

Har du ett spelberoende och vill söka hjälp?

Läs mer om hur du ansöker om hjälp med spelberoende i Kungälvs kommun

Spelberoendes Förening

Stödlinjen – gratis stödlinje