Semestra hemma i år – Semester i Kungälvs kommun

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Kungälv har så mycket att erbjuda. Semstra hemma i år och upptäck ditt eget närområde. I kommunens  "hemesterkarta" har vi samlat aktiviteter och utflyktsmål som kommunen ansvarar för. Det är alltså kommunala verksamheter som vi i de flesta fall redan sen tidigare har information om på hemsidan men som här har samlats i en och samma karta. För att det ska bli enkelt för dig som planerar att hemestra i år. Om du öppnar kartan i ett eget fönster så kan du även lägga till fler lager beroende på vad du är intresserad av. 

När du klickar på en ikon i kartan får du upp en kort information och en länk som tar dig vidare. Du kan alltså ta bort och lägga till mer information i kartan genom att klicka på temaväljaren Ikon temaväljare  sen döljer du temalistan genom att klicka på samma ikon igen.  

Växla bakgrundskarta

Du kan själv välja vilken bakgrundskarta du vill använda. Det gör du genom att klicka på bilden under temaväljaren.

Zooma och panorera

Använd knapparna + och - för att zooma in eller ut. Panorera genom att dra kartan dit du vill ha den.

Visa din position

Klicka på Ikon visa position så zoomar kartan i på den plats där du är just nu. (om du tillåter din webbläsare och enhet att se din position)

Utgå från en adress

Du kan söka efter en adress i sökfältet högst uppe till höger, du komer då att zoomas in till den valda adressen och kunna se vad som finns i närheten.

Så här funkar vår karta och det finns givetvis mer att hitta på Södra bohusläns hemsida.  

  Sidan skapades: