Julmagi på Marstrand - en helg full av upplevelser

Nu förvandlas Marstrand till en magisk juldestination. Den pittoreska staden och historiska charmen får sällskap av julens atmosfär och besökare välkomnas till en oförglömlig julupplevelse.

Hantverk, delikatesser, musik och gemenskap

Julmarknaden på Marstrand lockar med ett brett utbud av handgjorda produkter och lokala smaker. Besökarna kan botanisera bland vackra keramikföremål, stickade tröjor och smakrika ostar från närliggande mejerier.

Musiken och underhållningen är en central del av helgens festligheter. Traditionella julsånger sjungs av körer, och lokala musiker skapar en stämningsfull atmosfär. För de små arrangeras sagostunder medan de vuxna kan värma sig med glögg.

Lördag 25 november


12.00-18.00: Julmarknad på Strandverket

13.00-13.30: Jultomten på besök

13:30 och 15:00 Sagostund på Oscars
Mikael Thomasson håller magiska sagostunder för barn.

17:00-18:45: Reflexpromenad
Ge hela familjen en spännande upplevelse som visar varför reflexer är viktiga när mörkret smyger sig på. Gå vår markerade promenadslinga, upptäck föremål och läs gåtor längs vägen – vissa syns, andra gömmer sig!

18.30-18.45: Öppningstal vid stora julgranen
Kommendat Eiwe Swanberg håller sitt öppningstal vid den stora julgranen intill färjan. Carlstens Caroliner skjuter musköt.

19:00 Hvitfeldtska Musikgymnasiets Kammarkör i Marstrands kyrka
Inträde är gratis men för att stödja Barncancerfonden har vi organiserat en insamling där du har möjlighet att ge ditt bidrag via Swish på plats.


Söndagen 26 november


11.00-16.00: Julmarknad på Strandverket

13.00-13.30: Återigen besöker Jultomten marknaden
Jultomten återvänder för att möta barn och ta emot deras sista önskelistor innan jul.

  Sidan skapades: