Ny bok tipsar om utflyktsmål i Svartedalen

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Svartedalens pärlor, som nu är färdigställd, är slutresultatet av ett samarbetsprojekt mellan föreningen Rädda Svartedalens Vildmark, Kungälvs kommun, Västkuststiftelsen och Kungälvs Orienteringsklubb. Boken är delvis finansierad med LONA-bidrag från länsstyrelsen i Västra Götaland.

Boken innehåller inspirerande bilder och beskrivningar av kultur, flora och fauna, tydliga kartor med vandringsförslag, tips på sevärda platser och friluftsaktiviteter. Med boken följer också en ny vandrings- och spårkarta över Svartedalen och omgivande områden.

Träffa författarna på måndag klockan 16

Måndagen den 17 augusti klockan 16-18 kan du träffa författarna och har möjlighet att köpa ett signerat exemplar av boken för 100 kronor (ordinarie pris 150 kronor). Även boken Naturens pärlor i Kungälv kommer att finnas till försäljning.

Tid: måndagen den 17 augusti klockan 16-18
Plats: Stadshuset, Ytterbyvägen 2

Boken kommer därefter att finnas till försäljning bland annat på Akademibokhandeln i Kungälv. Övriga försäljningsställen är i skrivande stund inte fastställda, men information om hur du kan köpa boken om du inte har tid att komma till premiärvisningen kommer du att hitta här på kungalv.se inom kort.

  Sidan skapades: