Ny näringslivsstrateg i Kungälv

I augusti tar Kent Jellmund över rollen som näringslivsstrateg i Kungälvs kommun. Med sin breda erfarenhet från näringslivet och besöksnäringen ska han ta nästa steg i samarbetet mellan kommunen och Kungälvs lokala näringsliv.

Den 9 augusti börjar Kent Jellmund som näringslivsstrateg. Han kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Åbytravet, men har även erfarenhet från Västsvenska handelskammaren där han tidigare varit regionchef. Kent ersätter den nuvarande näringslivsstrategen Jessica Waller som går vidare till Stenungsunds kommun som näringslivschef.

- Jessica Waller lämnar nu över budkavlen till Kent Jellmund. Hon har gjort en bra insats med att lyfta näringslivsfrågorna i kommunen och vi tackar för hennes insatser och önskar henne framgång i sin nya roll. Vi är också övertygade om att Kent Jellmund, med sin långa erfarenhet från näringslivet, är rätt person att ta nästa steg tillsammans med näringslivet i Kungälv, säger Erik Lindskog, administrativ chef i Kungälvs kommun.

- Det har varit två spännande år i kommunen och jag har lärt känna många av kommunens företag, företagare och nätverk och vill tacka dem, kollegor och politiker för ett fint samarbete. Här finns enorma möjligheter. Jag önskar min efterträdare lycka till bland annat med att sjösätta näringslivsstrategin, säger Jessica Waller.