Rösta på UF-företagens reklamfilmer

Mimers Hus Gymnasiums UF-företagare blir reklamfilmare och tävlar i årets Kindereggsgala med din hjälp!

Röda mattan kommer att rullas ut, boan och finkläderna fladdra förbi, för trots att elever, skolpersonal, inbjudna gäster och journalister inte tillsammans kan mötas på Kindereggsgalan i år kan vi digitalt livesända och försöka skapa guldkantskänslan med inslag av vinnarnas lyckorus!

Onsdagen den 3 februari klockan 15.00 intar max 8 personer Mimers Hus teater och sänder galan! Innan dess hoppas vi att du är med och röstar fram Publikens pris! Galan livesänds från Kungälv kommuns Facebook-sida. Under Kindereggsgalan delas fyra priser ut:

• Publikens pris
  • Bästa film
  • Bästa bild
  • Bästa manus

Om Kindereggsgalan

Kindereggsgalan är en tävling där elever ifrån Mimers Hus Gymnasium som driver UF (Ung Företagsamhet) presenterar sina reklamfilmer, inspirerad av den riktiga Guldäggsgalan. UF-företagens samtliga reklamfilmer presenteras, några nominerade reklamfilmer och vinnare utses av en jury.

Elever ifrån följande program har i år valt att arbeta med entreprenörskapskonceptet Ung Företagsamhet: Ekonomi-, Estet-, Handel och administrations-, Restaurang och livsmedels-, Samhälls-, Teknik- samt Vård- och omsorgsprogrammet. Några av programmens UF-företag står bakom årets reklamfilmer.

Elevernas filmer skiljer sig mycket åt då de har unika affärsidéer och olika förkunskaper när det gäller att planera, agera, producera och redigera en film. En sak har de dock gemensamt, varje reklamfilm är max 30 sekunder lång.

Skolans filmer har genom åren klarat sig mycket bra när de har tävlat mot andra skolor i Göteborgsregionen. Förra året vann Mimers Hus Gymnasium första, andra och tredje pris i och hade ytterligare en film bland de 10 bästa! Mimers Hus Gymnasium är mycket stolta över elevernas insatser!

Se reklamfilmerna här

Light Bright UF

Lemoneed UF

Embrace UF

Powear UF

Polym UF

Uniquella UF

AllNecessary UF

Handlarna UF

Tonårstankar UF

Stay Safe UF

JA-produktion UF

Slice UF

Marketplace UF

Bästkustchips UF

Glow flex UF

Rösta här

Rösta på en reklamfilm här

Mimers Hus Gymnasium vill avsluta med att önska UF-företagen lycka till i de regionala tävlingarna på den digitala Entreprenörskapsmässan i mars!