Rutin för dig som köpt årskort på Marstrandsfärjan till det gamla priset

Kommunfullmäktige beslutade den förste juli 2021 att sänka priset på årskorten på Marstrandsfärjan. I beslutet står det också att du som köpt årskort för vuxen eller ungdom till den gamla taxan före den 15 juli har du rätt att få tillbaka mellanskillnaden.

Så här kommer det att gå till:

1. Den första augusti kommer vi på hemsidan för Marstrandsfärjan att publicera ett formulär som du ska fylla i. Du behöver också styrka ditt köp. (Exempelvis genom en bild på ditt kvitto eller en skärmdump från ditt kontoutdrag där belopp och datum syns.) Du har fram till den 15 september 2021 på dig att fylla i och skicka in formuläret.
  2. Vi jämför sedan ditt krav på återbetalning med de listor på sålda årskort som vi har.
  3. Om formuläret är rätt ifyllt, köpet styrkt och kravet stämmer överens med vår information om sålda årskort så kan du räkna med att få pengarna utbetalda under oktober månad 2021.

Pappersblankett istället

Om du hellre vill fylla i en pappersblankett så går det bra att efter den första augusti 2021 ringa vårt kundcenter 0303-23 80 00 så skickar vi blanketten till dig. Behöver du hjälp att ta kopia på ditt kvitto kan Kundcenter hjälpa till med det också.

Kom ihåg att formuläret publiceras den förste augusti och du har fram till den 15 september 2021 på dig att fylla i och skicka in informationen till oss.

På sidan 10 i det här dokumentet kan du läsa Kommunfullmäktiges Beslut i sin helhet