Ny tidtabell för kollektivtrafiken

Söndagen den 13 december är det dags att byta tidtabell. Här listar vi de linjer som påverkas i Kungälvs kommun.

Västtrafiks reseplanerare är uppdaterad med de nya tabellerna så ta alltid en titt där först om du är osäker på just din resa framöver. Du når Västtrafiks reseplanerare här. Västtrafik slutar med att trycka upp tidtabeller och påminner om att det går bra att ladda ner och skriva ut tidtabeller från Västtrafiks hemsida. 

Har du frågor om din resa så är det i första hand Västtrafiks kundservice du ska kontakta. 

 

Linje 310 Håltet - Göteborg

Vissa turer kör inte till Nils Ericson terminalen. Turerna klockan 07:35 och 08:05 från Göteborg och turen som ankommer till Nils Ericson Terminalen klockan 17:04 kör som idag. Alla andra turer får Frihamnsporten som ändhållplats. Det beror på arbeten med Västlänken och nya Hisingsbron.

Linje 320 Tjuvkil – Kärna – Säve – Göteborg

Linjen får ny körväg och kör inte till Nils Ericson Terminalen utan kör via Hjalmar Brantingsplatsen till Frihamnsporten som blir ny ändhållplats. Förändringen beror på arbeten vid hållplats Nordstan för Västlänken och nya Hisingsbron. 

 

Marstrand express

Linjen får ny körväg och kör inte till Hjalmar Brantingsplatsen. Linjen kör via Tingstadstunneln till Nils Ericson Terminalen. Den nya körvägen beror på arbeten med Västlänken och nya Hisingsbron.

 

Stenungsund express

Linjen trafikerar Nils Ericson Terminalen via Tingstadstunneln. På morgonen (må-fr) kör varannan tur till Frihamnsporten via Hjalmar Brantingsplatsen och varannan tur till NET. 

 

Ny hållplats Kongahällagatan

Trafikeras av linje 1,3, 401 och Grön express
 

Närtrafik tas bort i följande områden:

Häljeröd, Dösebacka, Södra Timmervik, Illekärr och Marieberg dras in. Du som resenär hänvisas till ordinarie linjetrafik i Kungälvs kommun.
Har du frågor om din resa så är det i första hand Västtrafiks kundservice du ska kontakta.
 
 
 
 
  Sidan skapades: