Tre nya aktörer undertecknar samhällskontraktet i Kungälv

Kongahälla center, Gullbringa golf & country club och Bonava undertecknar samhällskontraktet i oktober. Det är nu närmare 80 företag, föreningar och myndigheter som är med och arbetar för ett socialt hållbart Kungälv inom samhällskontraktet.

Kongahälla Center skrev på samhällskontraktet den 10 oktober. Redan idag samarbetar Kongahälla center och Kungälvs kommun inom flera områden till exempel för praktikplatser och inom kulturskolan.

Gullbringa golf & country club har idag ett stort samarbete med skolan. Bonava är en bostadsutvecklare som är aktuell med att bygga bostäder i Kareby. Under byggandet kommer de ha ett samarbete med Sandbackaskolan och Kareby skola.

Det är många företag, myndigheter och organisationer som har skrivit på samhällskontraktet och som tillsammans med kommunen arbetar för ett socialt hållbart Kungälv.

Läs mer om samhällskontraktet i Kungälvs kommun

Bilden överst på sidan: Kongahälla Centers centrumchef Albert Aguilar och kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner med boken för samhällskontraktet. I bakgrunden syns Kulturskolans unga blåsare som spelade under ceremonin.

Gullbringa golf & country club skriver på samhällskontraktet - på bilden deras klubbchef Anna Joelsson Söfting med kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner. Foto: Sture Gustafsson

Bilden nedan: Kulturskolans Unga blåsare i Kongahälla Center i samband med undertecknandet av samhällskontraktet.