Tre nya skrev på samhällskontraktet

Den 11 och 14 juni tillkom tre nya aktörer i samhällskontraktet. Kareby Bil, Pingstkyrkans Second hand och ICA Maxi Kungälv. Tillsammans med alla andra som skrivit på arbetar de med Kungälvs kommun för att minska utanförskapet i Kungälv.

Bild överst: På plats på ICA Maxi i samand med att de skrev på samhällskontraktet. På bilden Karin Persson butikschef, Johannes Larson verksamhetschef, Miguel Odhner kommunstyrelsen, Jessica Waller näringslivsstrateg och Lena Arnfeldt sektorchef.

Thomas Ivarsson från Kareby Bil tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner.

Rosa-Maj Hjerpe, Jonathan Mathai och Lukas Carlsén från Pingstkyrkans Second hand med boken där de just skrivit på samhällskontraktet. Till höger kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner.