Upphandlingsträff till företagare

Hur kan du bli leverantör till Kungälvs kommun?

Företagarna Kungälv och Kungälvs kommun bjuder in till upphandlingsträff för företagare. Träffen ger en grund i offentlig upphandling och ger dig handfasta tips på hur små företag kan bli leverantörer till kommunen.

I Sverige upphandlas det för över 640 miljarder kronor om året. Företagarna Kungälv vill att fler lokala företag blir leverantörer till kommunen och då behöver fler företag lämna anbud. Därför välkomnar vi och kommunen till en upphandlingsträff med fokus på hur offentlig upphandling går till i Kungälvs kommun och ger dig handfasta råd hur du lämnar in anbud.

Måndag 4 november klockan 17.00–19.30 i Stadshuset

• Klockan 17.00: Mingel över en kopp kaffe och enklare förtäring
  • Klockan 17.30: Välkommen
  • Klockan 17.35: Magnus Johansson, upphandlingsexpert Företagarna
  • Generell genomgång av upphandling och LOU (lagen om offentlig upphandling)
  • Klockan 18.30: Erik Lindskog, upphandlingschef Kungälvs kommun.
  • Upphandlingsenheten berättar om deras uppdrag, vart annonsering sker, vilka sätt finns att ta reda på kommande upphandlingar och hur ett förfrågningsunderlag är uppbyggt. Tips vad du ska tänka på vid anbudslämnande samt en checklista på hur du lämnar anbud till kommunen.

Utrymme för frågor under hela kvällen.

Anmäl dig

Anmälan senast torsdag 31/10 till johan@ejholding.se
Alla är välkomna och träffen är kostnadsfri. Vi bjuder på en smörgås med kaffe.

Välkommen!