Var med och påverka lekplatsen i Västra parken

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Västra parken i centrala Kungälv ska få sig ett rejält lyft. Det ska bli en modern stadspark full av liv där det finns något för både barn och vuxna. Nu behöver vi din hjälp för att bestämma hur lekplatsen i parken ska se ut. Här kan du rösta på ditt favoritförslag fram till den 19 mars.

Vi har tillsammans med experter tagit fram två förslag på hur en lekplats i Västra parken skulle kunna se ut. Lekplats Barnens stad och Lekplats Barnens trädgård heter de båda förslagen som vi nu ställer mot varandra och låter Kungälvsborna bestämma hur vi ska gå vidare. 
- Vi vill skapa en härlig plats med en go känsla. Det ska bli en mötesplats för Kungälvsborna och ett utflyktsmål för barnfamiljerna mitt i centrum, säger Hanna Bäck, trädgårdsingenjör på Kungälvs kommun.

Observera att det inte längre går att rösta.

 

Förslag 1: Barnens stad

Barnens stad (pdf, öppnas i nytt fönster)

 

Förslag 2: Barnens trädgård

 Barnens trädgård (pdf, öppnas i nytt fönster)


Du kan även se de båda förslagen och rösta i Stadshusets entré och på Mimers hus. Observera att bilderna i förslagen bara är tänkta som inspiration och den exakta utformningen av redskap med mera är inte klar. Satsningen på en temalekplats i Västra parken är en del i utvecklingen av hela stadsdskärnan. Läs mer om planerna för centrala Kungälv här. 

  Sidan skapades: