Kommunfullmäktiges vice ordförande

Victoria Dahlqvist (SD) är sedan hösten 2018 kommunfullmäktiges vice ordförande.

Victoria är uppväxt i Kungälv och bor sedan ett par år tillbaka i Kode. Hon trivs bäst på kusten och tillbringar så mycket tid som möjligt vid havet.

Victoria har fyra barn och fästman. På sin fritid umgås hon gärna med nära och kära. Hon spelar musik både i högtalaren men också på instrument. Utöver det politiska engagemanget gillar hon heminredning och älskar allt med julen.

Victoria har tidigare arbetat på marknadsavdelningen inom tryckeribranschen. Är sedan 2016 tjänsteman för Sverigedemokraterna i riksdagen, där hon också är ersättare som riksdagsledamot.

Hon ser fram emot mandatperioden både som ny ledamot i Kungälv och som kommunfullmäktiges vice ordförande.

Sidan uppdaterades: