Koll på livet

Koll på livet

8 mars klockan 18.30, Teatern

Upplev föreläsningen som ger dig kartan för att ta dig an livet på bästa tänkbara sätt.
Det blir ett lättsamt pass där skrattsalvor varvas med allvar, samt rikligt kryddat med uppfriskande och insiktsfulla berättelser. Hög igenkänning, och aha upplevelser utlovas.
Föreläsningen är dessutom sprängfull av värdefulla tips, lifehacks och konkreta verktyg som går att tillämpa i samma ögonblick som du lämnar föreläsningen. Dessutom får du ta del av de absolut senaste rönen och förståelsen från den moderna psykologin.
En perfekt föreläsning för såväl privatpersoner, som arbetsgrupper och företag.

Denna föreläsningen är helt fri från övningar!


Jesper Caron har läst ledarskap på Harvard University. Han har en bakgrund som musikalartist med roller i både film och musikal, arbetat som HR-chef och VD för ett flertal företag, samt Chefsredaktör för Tidningen Mat o Dryck. Jesper har under sina 15 år som föreläsare fått ett flertal priser som bästa talare från Toastmasters International, världens största organisation för talare och utsågs nyligen i en omröstning till en av landets mest populära föreläsare. Årligen gör Jesper över 150 föreläsningar för namnkunniga företag. Hans Facebook-sida Framsteg har över 350 000 följare.

Biljetter: jespercaron.se

Arrangör: Jesper Caron  - Actionplant AB

Information

  • Plats: Teatern, Mimers kulturhus
  • Datum 8 mars, kl 18:30 - 21:30