Konstutställning 18 - 28 maj 2023

Utställningen visas 18-28 maj på Västra gatan 63 i Kungälv

Sköldheden och Forsvid Lund ställer ut på Västra gatan

Konstnärerna Margareta Sköldheden och Marita Forsvid Lund ställer ut sina akrylmålningar och collage i en lokal på Västra gatan i maj. Båda har målat i många år och har gått många olika målarkurser, bland annat inom Vedic Art. Det är en intuitiv målerimetod som hjälper en att locka fram sin inre värld och att måla intuitivt, kravlöst och fritt. Margareta och Marita är pensionärer och kan nu ägna sig åt måleriet på heltid, vilket de båda tycker är fantastiskt!

Margareta målar både abstrakt och föreställande, men försöker inte att avbilda det hon ser. "Med färger, former och skaparkraft vill jag göra mina egna tolkningar av det jag ser, upplever och fantiserar om", säger hon. Hon målar i akryl och gör också collage i olika material.

Marita målar också abstrakta och ibland föreställande bilder i akryl och använder olika redskap för att skapa struktur i bilderna. "Jag målar inte bara med pensel utan även med spatlar, plastkort, svampar, tops, tandpetare och annat", säger Marita.

Utställningen visas 18-28 maj på Västra gatan 63 i Kungälv, i samarbete med Kungälvs kommun och bostadsrättsföreningen 63:an

Välkomna på Vernissage 18 maj kl 11-15!

Information

  • Plats: Västra gatan 63 i Kungälv
  • Datum 18 maj