Sonja Aldén & David Carbe

Välkommen på en exklusiv, intim och personlig konsert med Sonja Aldén och David Carbe!

Som en del av Mimers Kulturhus satsning "50, go for it!" bjuder vi in till en avskalad konsert dit 50 personer är varmt välkomna. Konserten kommer att bjuda på Sonja Aldéns rika låtskatt, anekdoter och vacker musik blandat med virtuous pianomusik framförd av David Carbe.

Medverkar gör även Johan Walter på gitarr!

Konsertlängd: ca 1,15 h. Ingen paus.

Sonja Aldén - En av Sveriges mest folkkära artister!

Medverkade i årets Melodifestival samt har setts hos bl a Lotta på Liseberg denna sommar.
Endast en handfull exklusiva konserter ges detta år, och Kungälv är en av de handplockade ställena!
Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 där hon tog sig hela vägen till final med jättehiten "För att du finns". Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till "Årets låt" på Svensktoppen där den även abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår.
Efter succén i Melodifestivalen släpptes debutalbumet "Till Dig", vilket sålde guld och belönades med ett flertal Grammisnomineringar samt gav Sonja en Rockbjörn i den prestigefulla kategorin "Årets Kvinnliga Artist". Sedan dess har hon hunnit ge ut ytterligare fem album och turnerar flitigt över hela Sverige.

David Carbe - pianist och entertainer

Carbe har hunnit med en hel del under sina 27 år. Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Robert Wells, Nanne Grönvall, Sofia Källgren, Janne Schaffer och Tommy Nilsson samt konceptet "Carbe med gäster" som gjort succé i många svenska städer.

Information

  • Plats: Mimers Teater
  • Datum 21 september
  • Hemsida: nortic.se