Välkommen till Junis alla barn

Roliga aktiviteter efter skolan och dagläger

Junis startar nu sin efter-skolan-verksamhet och vi vill gärna att ni kommer. Vi kommer att hitta på lite av varje tillsammans. Allt från att spela spel till att experimentera och pyssla. Under aktiviteten kommer det alltid finns någon form av mellanmål/ätbart.

Kolla in de första datumen här nedan. Det kommer även att komma fler tillfällen men här är de första. Det är bara att dyka upp på dagarna men ni behöver anmäla er till dagkollot.

Kostnad: 50 kr för medlemskap

Datum och tider

1 februari 14.00 – 18.30 Speldag
29 februari 14.00 – 18.30 Pyssel

16 och 17 februari 10.00 – 15.00 Dagkollo. Du behöver anmäla dig till dagkollot här

Plats: Väderkvarnen i Kungälv (Kvarngatan 4)

Kontaktuppgifter

Björn Borgström, telefon 0701 908429
E-post: bjorn.borgstrom@junis.se

Junis är för alla

Junis är barnens organisation där alla upp till 15 år får vara med. I Junis ska alla känna sig välkomna, bli sedda och få vara med och bestämma.
Junis finns i hela landet och har massor av verksamhet, som att se på film, leka lekar eller pyssla. Spela teater, dansa eller sporta. Eller något helt annat. Demokrati är viktigt för Junis och varje år håller föreningen årsmöte där både barn och ledare får vara med och bestämma och tycka till om vad som ska hända under året.

Trygg verksamhet och trygga ledare.

Junis-träffarna leds av ideella ledare. Alla ledare har gått en ledarutbildning och erbjuds regelbundet utbildning för att utveckla sig inom sitt ledarskap. Allt för att vara den trygga ledare verksamheten kräver. Alla ledare har också skrivit på Junis ledaretik.

Här kan du läsa mer om Junis på webben och i sociala medier

Information

  • Datum 1 februari - 29 februari
  • Medverkande: Junis i samverkan med Kungälvs kommun