Sommar i Kungälv

Hitta på något kul i sommar! Här hittar du vårt sommarlovsprogram fullspäckat med aktiviteter och utflykter för barn och unga. Vi tipsar även om andra utflyktsmål som hör sommaren till.

Sommarlovsprogram

Följ med på vildmarksläger, onsdagsutflykter och dagläger! Testa någon ny föreningsaktivitet eller tillbringa en härlig dag på utesimbadet! Kungälvs kommun har ett fullspäckat program med varierande sommarlovsaktiviteter. Allt för att göra din sommar så kul som möjligt!

Aktiviteterna i Sommarlovsprogrammet är fulla och går inte längre att anmäla sig till. 

  

 

Näridrottsplatser och aktivitetsytor

Parkour i YtterbyVåra näridrottsplatser och aktivitetsytor ska uppmuntra till spontanidrott och lek. De är öppna för alla oavsett ålder och när som helst. 

Läs mer om våra näridrottsplatser och aktivitetsytor.

 

 

  

Badplatser

Oavsett om du gillar att dyka från klippor, känna sand under fötterna eller simma i en varm pool så finns det i Kungälvs kommun bad som passar alla. Här finns sex havsbadplatser, två insjöbad, utebassänger och ett badhus.

Läs mer om våra badplatserHavskajakpaddling i skärgården

Marstrandsskärgården lämpar sig väldigt bra för både längre och kortare kajakturer. Det oräkneliga antalet öar och skär gör att du kan vara ute i många dagar utan att för den skull behöva återkomma till samma plats igen. Här hittar du kartor med förslag till paddlingsturer.

Läs mer om våra kajakleder i skärgårdenFästningar i Kungälv

Kungälvs kommun är unik med sina båda fästningar, Bohus och Carlsten, som ger karaktär och vittnar om en lång historia.

Läs mer om Bohus fästning 

Läs mer om Carlstens fästning

 

 

 

  Sidan uppdaterades: