Mimers Trumpetfestival

Välkommen till Mimers Trumpetfestival!

Äntligen är det dags för Mimers Trumpetfestival igen och i år firar vi 15 år! Vi ses andra helgen i mars, 9 och 10 mars 2019, på Mimers Kulturhus i Kungälv.  Det kommer bli workshops/masterclasses, tävlingar och rep i stora och små grupper. Helgen avslutas med en stor konsert på Teatern på Mimers Kulturhus.

 
Vem får delta?

Festivalen riktar sig till dig på höstadie/gymnasienivå men även till dig som är yngre och har kommit långt i ditt trumpetspelande. 


Anmälan

Du anmäler dig via vårt anmälningsformulär. Sista anmälningsdatum är 10 februari 2019. Anmälan är bindande. Du kommer få en faktura på deltagaravgiften till den adress du angav i anmälningsformuläret. 

Alla som deltar på Trumpetfestivalen 2019 får en festivaltröja, skänkt av Kungälvs energi.
Noter till stora trumpetensemblen skickas till anmälda deltagare i mitten av februari.

 
Biljetter till festivalkonserten

Biljetter till konserten köper du via eventim.se eller i Mimers Café som ligger i entréhallen i Mimers Kulturhus.  Biljettpriser: 50 kr för alla fyllda 18 år och över. Serviceavgift tillkommer för alla biljetter. Biljettsläpp i mitten av januari.

 
Boende

Hotellet Fars Hatt i Kungälv har jubileumspriser till våra deltagare. I priset ingår frukostbuffé, fri parkering, wi-fi och kaffebuffé. Bokning: 0303-109 70. För att ta del av dessa priser måste koden "TRUMPET 2019" anges vid bokning. 
Enkelrum: 595 kr
Dubbelrum: 795 kr
Trebäddsrum: 995 kr
Fyrbäddsrum: 1395 kr

Hitta till trumpetfestivalen!

Trumpetfestivalen går av stapeln på Mimers Kulturhus i Kungälv.
Adress: Trollhättevägen 4. Det finns en stor parkering utanför huset, där du kan betala via sms, appen SMS-park eller med kort i en automat. 

 

Kontakt
Har du frågor om festivalen kan du kontakta Claes Willig, konstnärlig ledare, på 0761-696 050. Har du frågor om anmälan kontakta Therese Johansson, administratör på Kungälvs Kulturskola. 

Vi ser fram emot en härlig trumpetarhelg i mars!

  Sidan uppdaterades: