Kulturskolans Öppet hus 2021

Digitalt Öppet hus 5 maj

Den 5 maj klockan 17.00-20.00 är du välkommen att hälsa på oss digitalt via Jitsi Meet. Där har du möjlighet att träffa kulturskolans lärare och ställa alla frågor du och din vårdnadshavare undrar över. 

I vår marknadsföring gick vi ut med att vi skulle använda en annan platform, men det är Jitsi Meet som gäller.
För att använda Jitsi Meet och besöka oss:

  • använder du en dator behöver du endast en webbläsare (alla utom Safari fungerar), tryck på önskad länk nedan, skriv in ditt namn på Jitsi Meet inloggningssida och tryck logga in.

  • om du använder en surfplatta eller smarttelefon behöver du ladda ner appen Jitsi Meet. Gå sedan till  webbläsaren, tryck på önskad länk nedan och välj "öppna i app".

Tips och rekommendation! Använd headset för att få en bra ljudmiljö!

Nedan är de olika rummen du kan besöka. Klicka på länken för att komma in:

Vi finns på Instagram som kungalvkulturskola och på Facebook som KulturskolanKungalv


Delta i vårt quiz!

Vill du vinna en gratis termin på Kungälvs kulturskola? Titta då på filmen ovan och delta i quizet. Om du går i årskurs två har du säkert redan sett filmen, men alla barn, unga och vuxna är såklart välkomna att titta på den. Missa inte heller filmen om våra kurser för barn och unga med funktionsvariation: MiniPhunk och Phunk!

Filmen ovan är en informationsfilm om Kungälvs kulturskola. Du får pysseltips och invävt bland musik och dans finns ett quiz. Kan du svaren på frågorna? Skicka in dem till oss! Då har du nämligen chans att vinna en terminsavgift på kulturskolan. Svaren vill vi ha in senast 6 maj. Mejla svaren till kulturskolan@kungalv.se

Vill du vara med och pyssla kan du ladda ner mallarna till maskerna. Ta fram pennor, pärlor och annat bra pysselmaterial och börja skapa din alldeles egna mask!

Blir du sugen på mer information om kulturskolan eller till och med vill anmäla dig? Besök kulturskolans webbplats!

  Sidan uppdaterades: