Nyheter till dig som är nyanländ

På denna sida kommer det att publiceras information till dig som är nyanländ. Du kan prenumerera på informationen genom att fylla i din e-postadress i rutan Prenumerera på sidan.

Medborgarservice

Enheten för mottagning och introduktion har medborgarservice i Stadshuset första och sista måndagen i varje månad, klockan 10-12 och 13-16. Det gäller de två första åren du bor i Kungälv. Dit kan du vända dig om du till exempel inte förstår post du har fått.
Du behöver boka tid. Det gör du på telefon 0703-465633. Telefon är öppen måndag till och med torsdag 13-16.30 och fredagar 13-15.

Bo-skola

På bo-skolan kan du få information om hur du söker bostad, och annat som är bra att veta om boende. Bo-skolan är måndag och torsdag andra och tredje veckan i månaden. Du bokar tid på telefon 0703-465633, på samma öppettider som för medborgarservice.
Bo-skola kan du boka tid på även om du bott mer än två år i Kungälv.

Servicecenter

Har du frågor om ansökningar/blanketter som gäller Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Skatteverket och Pensionsmyndigheten kontaktar du deras servicecenter. Det ligger på Uddevallavägen 1 i Kungälv.

  Sidan uppdaterades: