Teckenspråk - Arbete


Den här filmen handlar om vilka olika sorts jobb det finns i Kungälvs kommun och hur du söker lediga tjänster.

Att jobba här

Mer än 3 000 personer arbetar inom Kungälvs kommun. De flesta arbetar med vård och utbildning. Andra arbetar som till exempel bygglovsingenjör, bibliotekarier eller socialsekreterare. Vi har över 200 olika yrken inom kommunen. Alla yrken har ett gemensamt uppdrag och ett gemensamt mål – att ge så god service som möjligt åt kommunens medborgare.

Kommunen satsar mycket på att de anställda trivs och har möjlighet att utvecklas. Vårt mål är att du som anställd själv ska kunna påverka ditt arbete och utvecklas i din yrkesroll.

Alla lediga tjänster inom Kungälvs kommun finns här på vår webbplats www.kungalv.se/ledigajobb.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Kungälvs kommun ska du kontakta kundcenter. Ring oss på telefon 0303-23 80 00 eller skicka ett mejl till kommun@kungalv.se.


Sommarjobb

Varje år får många ungdomar mellan 16 och 20 år sommarjobb i Kungälvs kommun. Under perioden februari till april varje år kan du söka sommarjobben här på kungalv.se. Det är först när jobbet annonserats här på kungalv.se som du kan söka. Det går inte att ställa sig i kö för sommarjobben eller söka i förväg.


Praktikplatser och arbetsträning

Många har praktikplats eller arbetstränar hos kommunen. Men du ska inte själv kontakta kommunen för att få en praktikplats eller möjlighet att arbetsträna. Det ska du få hjälp med av din socialsekreterare eller din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Söker du arbete hos andra arbetsgivare än Kungälvs kommun ska du vända dig till Arbetsförmedlingen.

  Sidan uppdaterades: