Följ oss i sociala medier

Sociala medier är ett populärt samlingsnamn för internetbaserade tjänster som används för att dela innehåll, föra dialog och kommunicera. Som komplement till vår webb finns Kungälvs kommun i dagsläget i följande sociala medier: Facebook, Twitter och Youtube.

Här nedanför kan du se vilka som är kommunens officiella konton i respektive kanal. Snabblänkar till kommunens huvudkonton på Facebook, Twitter och YouTube finns även i webbplatsens sidfot.

Youtube är en webbplats för videoklipp, där privatpersoner, företag, föreningar och organisationer kan dela med sig av sina egna videoklipp. Kungälvs kommun använder i första hand Youtube till informationsfilmer om kommunen.

Facebook är ett socialt nätverk där du kommunicerar med vänner, företag, föreningar och organisationer. På Facebook kan du följa mycket av det som händer i Kungälvs kommun.

Twitter är en mikroblogg där man med mycket korta meddelanden kan meddela andra nyheter, tankar och funderingar. Vid varje fullmäktigemöte twittrar vi om beslut och ärenden från mötet.

Sidan uppdaterades: