Villkor och avgifter

Är du nyfiken på att prova på någon av Kulturskolans kurser är du välkommen att prova på första gången gratis! Kulturskolans erbjuder dig som nybörjare att hyra instrument i mån av tillgång.

Terminsavgiften är 800 kronor

Du betalar 800 kronor per kurs och termin. Barnkör och mellankör är gratis. Under 2018 är även våra skapande kurser är avgiftsfria.
Vi garanterar dig minst 24 kurstillfällen per läsår.
Under ditt första spelår kan du hyra blås- och stråkinstrument för 400 kronor per termin, i mån av tillgång.
Du får din faktura i mitten av varje termin. 

 

Prova på första gången gratis!

Du som är ny elev i Kulturskolan får prova på första lektionen gratis. Om du väljer att fortsätta får du en faktura på terminsavgiften. Det är viktigt att du meddelar Kulturskolan om du väljer att inte fortsätta.
Du som är fortsättningselev är betalningsskyldig från och med första lektionen.

 

Så här behandlas din anmälan

Vi tar emot anmälningar löpande under året. När du skickat in din anmälan och den har registrerats i vårt system får du en bekräftelse på e-post att vi mottagit din anmälan. Den stora intagningen av elever är under hösten. Du får under sommaren ett antagningsbesked med posten. Vill du tacka nej till din plats, vänligen meddela Kulturskolan före 7 augusti. Du behöver däremot inte tacka ja till din plats. Du kan anmäla dig till flera kurser och blir antagen i mån av plats. Du kan dock inte spela två kö-instrument, utan får frågan om vilket instrument du vill spela när du blir antagen.
Information om när din kurs börjar, tid och plats får du av din lärare i slutet av augusti/början av september.

 

Du behåller din plats i kön

Du som inte blir erbjuden plats hamnar i kö. Om vi får avhopp under läsåret tar vi in nya elever från kön.
Om du inte blir erbjuden någon plats måste du göra en återanmälan senast 6 maj 2018 för att behålla din köplats. Återanmälan gör du genom att fylla i anmälningsformuläret på Kulturskolans hemsida en gång till och klicka i rutan ”Återanmälan”.

 

Vi behöver dina kontaktuppgifter

Det är viktigt att Kulturskolan har rätt kontaktuppgifter till dig. Meddela oss, via e-post, om du byter e-postadress, telefonnummer eller adress. 

 

Kontakta din lärare vid frånvaro och om du vill sluta

Kontaktuppgifter till alla våra lärare finns på sidan Kontakta kulturskolan.

 

Ibland måste vi ställa in lektioner

Under skollov är Kulturskolans lektioner inställda. Ibland måste vi ställa in en lektion då våra lärare jobbar med större konserter och evenemang. Detta får du veta i god tid. Om din lärare blir sjuk försöker vi hitta en vikarie, lyckas vi inte måste vi ställa in lektionen. Då får du ett meddelande per sms eller e-post.

  Sidan uppdaterades: