Biblioteken i Kungälv

Kungälvs kommun har flera olika bibliotek som du kan besöka för att plugga, surfa, läsa tidningar och låna böcker. Kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta en bok, eller besök bibliotekets webbplats biv.se.

 Teckenspråk:

Det finns fem bibliotek i kommunen. Kungälvs bibliotek är det största och ligger i Mimers kulturhus mitt i centrala Kungälv. De övriga fyra biblioteken finns i Diseröd, Kärna, Marstrand och Ytterby.

Vill du veta mer om biblioteken kan du ringa till Kungälvs bibliotek på telefon 0303-23 82 10. Biblioteket har också en egen webbplats där du bland annat kan låna eller reservera böcker. Webbplatsen heter Biv.se.


Bibliotekets entréplan öppet från 1 mars

Ombyggnaden av Mimers Kulturhus är klar. Nu förbereder biblioteket för inflyttning i de renoverade lokalerna. Från och med tisdag 1 mars når du biblioteket genom ordinarie ingång på entréplan. Dessutom har biblioteket fått en ny ingång vid lilla entrén till Mimers Kulturhus. Välkommen!

 Bibliotek i väst logotype

 

Bibliotek i Väst

Biblioteken i Kungälv ingår i ett samarbete med kommunerna Ale, Stenungsund, Orust, Tjörn och Öckerö och har en gemensam webbplats: biv.se

Sök böcker, låna om och reservera

 

Kungälv har fem olika bibliotek

Kungälvs bibliotek, Mimers Kulturhus
Ytterby bibliotek
Diseröds bibliotek
Kärna bibliotek
Marstrands bibliotek

Välkommen till biblioteket! 

 

  Sidan uppdaterades: