Tjuvkil Etapp 7 – Matskären

På den här sidan kan du följa utvecklingen av VA-utbyggnaden i Tjuvkil - Matskären.

Projektering/utredning: augusti 2020 - december 2021
Byggtid: januari 2022 - december 2024
Status: Planerad projektstart 2021
Projektör: -
Entreprenör: -
Projektledare: Ej tilldelad

2021-09-08

Projektet hejdas en tid

Händelseutvecklingen i området runt etapp 7 gör att den här sidan läggs i malpåse en tid. Men fortsätt följa sidan. Den kommer att användas när det är dags igen. Tänk på att du också kan följa intilliggande projekt i Tjuvkil och på så vis hålla sig informerad om vad som händer i ditt närområdet. Alla projekt du kan följa finns på den här sidan. www.kungalv.se/vakust

2021-07-12

Omstrukturering av hemsida

I samband med att vi gör vissa förändringar på Kungälvs kommuns hemsida ändras projektsidornas adress (URL) och kommer inte längre att fungera om du lagt in en VA-projektsida som ett bokmärke eller favorit. Kommande uppdateringar kommer att leda dig till rätt projektsida som vanligt och innebär inte att du måste prenumerera om på sidan du är intresserad av.

Planering

Den här sidan kommer att uppdateras när vi har något nytt att berätta. Exempelvis när en utredning är klar. Eller när beslut tas som påverkar slutprodukten. Prenumerera på den här sidan genom att skriva in din e-postadress i rutan med rubriken "Prenumerera på sidan".

Kungälv växer så det knakar

Målet är att öka inflyttningen till kommunen och fortsätta växa. För det krävs ett utbyggt vatten- och avloppssystem med betydligt högre kapacitet än idag och att vi tar sikte på framtiden med våra satsningar på vatten och avlopp.

Läs mer om VA-utbyggnaden i kommunen

  Sidan uppdaterades: