Starta och utveckla företag

Har du en plan, en dröm, en affärsidé som du vill utveckla? Vi har samlat en del råd som kan vara bra på vägen.

Verksamt.se - en bra början

Webbplatsen Verksamt.se drivs gemensamt av Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket. Här finns samlad information och e-tjänster för dig som ska starta eller redan driver företag.

Verksamt.se har bland annat information kring:

  • Val av bolagsform
  • Checklistor – att göra när du startar
  • Räkneverktyg
  • Finansieringsformer

Du kan logga in med din e-legitimation och bland annat registrera ditt företag, ansöka om godkännande av F-skatt och skapa din personliga affärsplan. 
Länk till verksamt.se (extern länk)

 

NyföretagarCentrum Kungälv

Logotype för  yföretagarcentrum, Kungälv

NyföretagarCentrum Kungälv ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.
NyföretagarCentrum Kungälv (extern länk)


Business Region Göteborg

Business Region Göteborg (BRG) bidrar till att Göteborgsregionen växer och mår bra genom att skapa arenor för samarbeten. Det ska vara enkelt att starta företag i Göteborgsregionen. Genom att erbjuda kunskap och kontakter hjälper vi entreprenörer att förverkliga sina affärsidéer.
Business Region Göteborg (extern länk)

 

Enterprise Europe Networks

Enterprise Europe Networks viktigaste syfte är att ge stöd till små och medelstora företag och öka internationaliseringen som sedan ska leda till ökad tillväxt och förnyelse hos företagen. Bakom nätverket i Sverige står 15 nationella och regionala näringslivsorganisationer, däribland ALMI Företagspartner och Business Region Göteborg.
Enterprise Europe Network (extern länk)

  Sidan uppdaterades: