Skapande

Skapande

 

Gillar du att vara kreativ och skapa? Vi erbjuder skapandekurser i Slöjd, Bild & Form och Film. Hos oss får du tillsammans med andra eller fördjupa dig i egna projekt.

Film

Lär dig hur du gör film! På filmkursen jobbar vi i grupp med att hitta på filmideér, spela in och redigera egna kortfilmer. Du lär dig hur du jobbar fram ett manus, vad du ska tänka på när du filmar och hur du klipper ihop din färdiga film med musik och titlar. Vi använder Ipads, som finns hos oss, att filma med. 

Vi erbjuder två kurser: en kurs för årskurs 3-5 och en för årskurs 6-9. Kurserna är på torsdagar på eftermiddagar och kvällstid.

Filmkurserna bekostas, under våren och hösten 2021, med statliga pengar från Statens Kulturråd och är därmed gratis.

 

Bild och form
Den här kursen är för dig som vill arbeta med olika material, stilar och tekniker för att uttrycka fantasi och verklighet. Vi erbjuder två kurser: en kurs för årskurs 3-5 och en kurs för årskurs 6-9.

 

Slöjd
Kom och upptäck vad du kan åstadkomma med dina händer! Du får prova på att tälja, tova, trycka på tyg, binda böcker och mycket annat. Vi erbjuder två kurser: en kurs för årskurs 3-5 och en kurs för årskurs 6-9.

 

INSTÄLLT HÖSTEN 2020! Lördagar 11.00-15.00 Drop-in! INSTÄLLT HÖSTEN 2020!
Kom och skapa tillsammans med vår pedagog. För alla åldrar. Ingen föranmälan krävs. Gratis!

 

  Sidan uppdaterades: