Skapande - Film, slöjd, bild och form

Skapande

Gillar du att vara kreativ och skapa? Vi erbjuder skapandekurser i Slöjd, Bild & Form och Film. Hos oss får du tillsammans med andra eller fördjupa dig i egna projekt.

Film

För dig i årskurs 3-9

Lär dig hur du gör film! På filmkursen jobbar vi i grupp med att hitta på filmideér, spela in och redigera egna kortfilmer. Du lär dig hur du jobbar fram ett manus, vad du ska tänka på när du filmar och hur du klipper ihop din färdiga film med musik och titlar. Vi använder Ipads, som finns hos oss, att filma med. 

Vi erbjuder kurser för årskurs 3-5 och årskurs 6-9. Kurserna är på torsdag eftermiddag klockan 16.00 - 17.15, 17.20 - 18.30 och 18.45 - 20.00.

 

Bild och form

För dig i årskurs 3-9

Den här kursen är för dig som vill arbeta med olika material, stilar och tekniker för att uttrycka fantasi och verklighet. Vi erbjuder två kurser: en kurs för årskurs 3-5 och en kurs för årskurs 6-9.

 

Slöjd

För dig i årskurs 3-9

Kom och upptäck vad du kan åstadkomma med dina händer! Du får prova på att tälja, tova, trycka på tyg, binda böcker och mycket annat. Vi erbjuder två kurser: en kurs för årskurs 3-5 och en kurs för årskurs 6-9.

  Sidan uppdaterades: