Vattenkiosker

Det finns fyra vattenkiosker för entreprenörer som behöver stora mängder vatten till sin verksamhet. Det kan exempelvis handla om sopmaskiner. Men vattenkioskerna är också öppna för privatpersoner som gratis kan hämta en mindre mängd vatten i egen dunk.

Företagare behöver abonnemang

För att du som entreprenör ska kunna tanka från vattenkiosken behöver du teckna ett abonnemang hos oss. Då får du en tagg till vattenkiosken och faktureras för det vatten som du tankar. Kom in till oss på Filaregatan 15 i Kungälv så hjälper vi dig, eller e-posta: va-drift@kungalv.se 
(Observera att det bara är räddningstjänsten och kommunens VA-personal som får ta vatten från kommunens vattenposter/brandposter)

Vattenkranarna för privatpersoner är stängda

De mindre kranarna på våra vattenkiosker är till för allmänheten. Tanken är att man ska kunna hämta en mindre mängd vatten här utan extra kostnad. Men på grund av missbruk har vi stängt dom tillsvidare. Det finns fortfarande en liten kran öppen för allmänheten. Den finns på Filaregatan 15 i Kungälv.

Våra vattenkiosker finns på:

  • Filaregatan 15 (Kungälv) Öppen
  • Kareby korsväg
  • Signalgatan 1 (Rollsbo)
  • Långedalsvägen (Koön)

 

Du hittar dom också i kartan överst på sidan.

Felanmäla en vattenkiosk

Var uppmärksam på att de mindre kranarna på alla vattenstationer utom på Filaregatan 15 i Kungälv för tillfället är avstängda.

Om man utöver detta får felmeddelande vid vattentankningen eller om det inte kommer något vatten ska du anmäla detta till oss på Kungälvs Kommun VA-drift 0303-238704 eller Kundcenter 0303-238000.

 

  Sidan uppdaterades: